Bili smo najvišji v Novi Gorici

˝V torek, 23. maja, je center Nove Gorice na festivalu goriške obrti in podjetništva zaživel v slogu tisočerih doživetij. Da je to res, lahko o tem priča več kot 10.000 obiskovalcev, ki se je tekom dneva z velikim zanimanjem sprehodilo po prizorišču in zadovoljilo malodane vse čute. Na eni strani so v Bevkovem parku razvajale restavracije z najrazličnejšimi specialitetami, medtem ko so na drugi strani pritegnile atraktivne točke, ki so jih izvajali sami razstavljavci. Uspešnost dogodka je nedvomno posledica številnih dogodkov v dogodku in kreativnosti mnogih razstavljavcev in nastopajočih, ki so tokrat želeli presenetiti in navdušiti. In to jim je tudi uspelo!˝

Tudi sekcija gradbincev Nova Gorica je bila na dogodku aktivno prisotna, imeli smo svoj razstavni prostor, kjer smo mimoidočim nudili željene informacije obenem pa je bil prostor namenjen druženju naših članov in izmenjavi izkušenj.

Za letošnjo edicijo festivala smo se odločili za korak naprej in uredili razstavni prostor našemu poklicu v ponos. Obenem bi se zahalili podpornikom, ki so nam pomagali k finančni izpeljavi projekta. Zahvala gre podjetjem Gradnje SL, Avtodvigala Štakul, Kurivo Gorica, Rokava, Izoplac.

Letos smo bili ˝gradbinci˝ najvišji v Novi Gorici, tudi letos se nam je pridružil naš član Avtodvigala Štakul in s svojim dvigalom presegel višino ˝nebotičnika˝ in ˝Eda centra˝.

Hvala sponzorjem za pomoč ureditve razstavnega prostora!